Tuesday, June 22, 2010

Tanpa kita sedari

Assalamualaikum wbt

Pernah dengar peribahasa kerana nila setitik rosak susu sebelanga?Mesti pernah dan selalu dengar kan.Eh ape kena-mengena peribahasa ni dengan entry aku kali ni?Bermula dari saat ini  aku nak nasihatkan korang semua agar berhati-hati semasa mengupdate status,memberi komen atau apa-apa sahaja yang berkaitan dengan fakebook.Sebab dengan menggunakan satu jer perkataan (I5Ra3L)(ejaan ni diilhamkan oleh En BEN) ni di laman sosial tersebut secara tak langsung status,komen atau apa sahaja yang berkaitan akan dipaparkan di laman ini,tanpa korang menekan like button di fan page tersebut.Ye la bukan ape takut nanti ade pulak yang tersalah anggap,nanti orang ingatkan korang ni bersekutu dengan dengan mereka.Aku rasa bukan dekat fk je korang kena berhati-hati dekat mana-mana pun sama.Sebab mereka ni akan buat apa sahaja untuk memecah-belahkan umat islam.

p/s : tolong sebarkan kepada saudara-saudara kita yang lain

credit to Ben Ashaari


www.tips-fb.com

6 comments:

bARdbOO said...

hai...first time singgah sini...

my first impression...wow!!!blog kamu sgt lawa...cuma tulisan entry agak kabur...mungkin perlu ditukar...=)

jum baca entry terbaru bARdbOO

4 Perkara Wajib Elak Dalam Blog

Hassanah said...

thanx...
tak de idea la nk tukar colour ape...
hehe

bARdbOO said...

hai..sorry ye..jgn kecik hati plak...tp sy rasa kaler hitam will b great...sbb:

(1) sng nampak
(2) kalau tukar background lain pun nanti, kaler hitam rasanya ttp akan lebih nampak berbandng dgn kaler lain (except kamu ltak background hitam..hehe)

Hassanah said...

ok thanx ye atas keprihatinan kamu
ngee~

bARdbOO said...

wow!! its better now...sennag nak baca dah entry kamu...weeeeeee.... ^_^

xsalah tolong menolong, rite? if ada anything yg x ok tntg blog sy, tlg bgtau jgk yer

Hassanah said...

okie dokie ((:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...