Saturday, September 18, 2010

Geng Budak Sekolah

Assalamualaikum wbt

Korang kat sekolah ada geng tak?I mean bukan geng-geng samseng la.Yeah aku ada geng.Bile nak hangout majoriti akan pergi.Sebab kitorang suka tangkap gambar.We're addicted to camera!Insyaallah kalau ade "junior" sendiri,boleh tunjuk kat diorang.Lalalala.We know each other since form 1 tau.Sebab tu la kitorang kamcing.Buat baik same-same,buat jahathttp://www.emoticonizer.compun same-same.Haha.Geng aku not less than 10 but more ok!Bile masuk form 4 ade yang pergi MRSM,SBP,teknik pun ade.Tapi tu tak menjadi masalah bagi kitorang.Sebab facebook kan ade!Thanx fb,ha myspace pun same.





kire mcm theme song jugak la.hehe.


there's no others can replace you guys!http://www.emoticonizer.com
ade jugak yang takde dalam pics ni,tertinggal =_="

Lately aku cepat terasa hati.Senang-senang jer boleh meleleh.Ah kenape eh?Makin dewasa aku makin sensitif...ahhh i hate this feeling!Alhamdulillah ade coursemate macam diorang.

 Azie tak de dalam gambar.

Thanx guys!So,hargailah kawan-kawan korang sementara masih ada.

with love,
www.tips-fb.com

Pujaan Malaya-Adzrin Azhar



Pujaan Malaya oh oh oh uuu
Kau pujaan hmmm aiyaiayaai
Pujaan uuuuuuuu

Hati
Dihantu bayanganmu
Rindu
Termimpi tiap waktu
Ow ow woh

Cinta
Bercampur curiga
Kerna
Kau satu-satunya
Pujaan Malaya


Hei sayangku
Akulah pemujamu
Sampai bila-bila
Cintaku kan berbunga

(ai yai yai yai)

Chorus
Tiada
Apa dapat menghalang
Tiada
Kau aku gila bayang
Tiada
Cintamu ku tak senang
Cemburu
Resahku tak menentu
Dirimu
Segalanya sempurna
Oh kanda
Sungguh aku tergoda
Pujaan Malaya

This aint no lie
Hari ke hari ku ternanti-nanti
Cintamu tidak terbanding
Nyata tiada setanding
Walau ku rentas benua
Terbentang luas angkasa
Tak seluas cintaku
Come on my baby
Let’s get it on

Terbang
Cintamu buatku layang
Renyuk
Resah bila kau pujuk
(Ow ow woh)
Mama
Bilang jangan ku percaya
Lelaki
Akan memuja hanya pada mulanya

Nasib kita
Bukan semua sama
Tapi ku kan sedia
Agar tak merana

Tiada
Apa dapat menghalang
Tiada
Kau aku gila bayang
Tiada
Cintamu ku tak senang
Cemburu
Resahku tak menentu
Dirimu
Segalanya sempurna
Oh kanda
Kau Pujaan Malaya

Cemburu
Ai yai yai yai
Resahku tak menentu
Dirimu
Pujaan Malaya

Sungguh ku tergoda
Bahagia

with love,
www.tips-fb.com

Sila Kembali!

Assalamualaikum wbt

Sejak GB diserang penyakit aku jarang dah nak berblogwalking.Tambah-tambah lagi lately aku asyik busy jer.Assignment bertimbun le,umpama duit raye adik-adik sedara aku.http://www.emoticonizer.comHehe.


Kadang-kadang ada jugak aku blogwalking kat blog-blog yang aku follow.Impaknyer,ha tengok bawah ni!


Status glitterati ditarik balik.Dah tak exclusive.http://www.emoticonizer.com.Erk ye ke sebab tu aku kehilangan status glitterati.Haha tak sure la.Haha mungkin jugak sebab aku privatekn blog beberapa hari yang lalu.So,takde la visitor boleh masuk blog aku kan.Encik Nuffnang saya nak status tu balik!!Tolonglah pulangkan kembali.~ngee.
Weyh hari ni raye ke berapa ye?9 kan.Nah aku nak ucapkan...
mata panda akibat selalu tidur lewat

Aku belum terlambat lagi kan?Raya sebulan bukan sehari kan.http://www.emoticonizer.com

bye,adios
with love,
www.tips-fb.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...