Monday, June 21, 2010

Go Go Brazil

Assalamualaikum wbt

Aku baru jer habis tengok bola.Sanggup bersengkang mata semata-mata nak tengok Brazil.Seperti yang semua tahu Brazil menang 3-1.Yeay!!


Walaupun aku agak mengantuk tapi aku still tengok jugak.Hehe.Sempat jugak ak sms-ing ngan sorang member aku ni.Dia gilakan Kaka.Aku?Boleh la.Kaka comel ok.
Kaka-Kaka,boleh tak awak jadi kakak saye?Lalalala...http://www.emoticonizer.com
Eh bile mase pulak Kaka jadi perempuan?Haha.

Miss Taro:Tak tahan gila nk melabur.aku bawak fon dalam toilet,kalau gol bagi tau.KAKAKAKAKA
Gile betul member aku ni.Obses sangat dengan Kaka.Masuk fon dalam lubang baru tau.


Aku dok kire-kire sepuluh kali Kaka jatuh.Tu yang aku kire,belum lagi yang aku tak kire.Ape la Kaka ni.


SOCCER CITY:Gol pertama untuk pasukan Brazil dijaringkan oleh Luis Fabiano jersi bernombor 9 pada minit ke-25 separuh masa pertama,dengan bantuan Elano dan Kaka.Eh Elano tu sepupu-sepapat dengan Elyana eh?Hehe.


Gol yang kedua juga dijaringkan oleh Luis Fabiano pada minit yang ke-50,separuh masa kedua.Pada minit ke-62 Kaka menghantar bola ke arah Elano dan Elano berjaya menjaringkan gol yang ketiga untuk pasukan Brazil.

Amacam bole jadikan petikan berita tak?Haha.


Masa ni Elano peluk Kaka.Oh no!http://www.emoticonizer.comEuww macam gay la korang ni!Lagi satu pengulas tu asyik cakap


it's Kaka

banyak kali.Tak de name player lain ke ko nak cakap?Pastu ade lagi satu gay Drogba,player Ivory Coast.Eh ni gay game eh?Haha.


Pada minit ke-84 Kaka dikenakan kad kuning.Tujuh minit kemudian Kaka dikenanakan kad kuning buat kali yang kedua.Ini bermakna Kaka telah dikenakan kad merah.
Tipu!!http://www.emoticonizer.comHish tak aci betul!!Terang-terang Kaka tak bersalah.Perkara ni harus dibawa ke mahkamah.http://www.emoticonizer.comHehe.


credit to Yahoo dot Com for the pictures.

www.tips-fb.com

2 comments:

si chentapelangi said...

terkebil2 aku tgk bola smlm ~
mklum ah org ta mnt bola an
hahha :D
aq tgk smpai CIV gol jeh .
aq tros pgsan ~
hahha :DDD

Hassanah said...

sambung tgk sekarang
hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...