Wednesday, June 23, 2010

Gerai Diroboh

Assalamualaikum wbt

Tadi aku ade tengok Buletin Utama.Jarang-jarang aku tengok Buletin Utama ni.Aku lagi suka baca surat khabar online.Berita tentang gerai-gerai di tepi-tepi jalan di Cameron Highland mendatangkan kesesakan lalu lintas.


Yup memang betul la tu.Selalunya orang datang Cameron ni nak release tension kan.Alih-alih makin tension ade la.Tambahan lagi kalau pengunjung tu datang dari KL kan.,boleh naik tekanan darah.Maklum la KL kan selalu jem.Pihak yang berwajib dan pun merobohkan gerai-gerai yang terlibat tu.Tu la hangpa ketegak.Orang dah bagi notis suruh pindah tak nak pindah.Habis semua barang kene rampas.


Aku kalau pergi sane aku mesti cari strawberry chocolate ni.Aku jadi jakunhttp://www.emoticonizer.com bile nampak benda ni.Haha.Ye la jenuh dok tanam depan umah,tak tumbuh-tumbuh.Haha.

Psstt,psstt pagi tadi kan aku nak cuci muka lepas tu aku teramek colgate.Patut la aku rase penutup "garnier" ni kecik sangat. http://www.emoticonizer.comTu la mamai lagi.

www.tips-fb.com

7 comments:

paan sabri said...

cuci muka pkai colgate utk kekal berseri... hehe

Hassanah said...

paan try la dulu
haha

si chentapelangi said...

aq tataw asl ko smpai jakun ngan strawberi ceklet uh ~
ukan sdp mane un -___-
hahha

Hassanah said...

ye la bukan aku dapat makan hari2 pun
sebab tu la aku jakun
=)

fyna said...

omg stoberycoklat! hehe fav i tu..sbb tu blog i pon name stobery coklat..haha

Hassanah said...

oh ye ke
tak perasan pulak,
kene buat header strawberry chocolate la lps ni fyna

Nadia Helena said...

sama2..selalu mamai ingatkan cleanser tu colgate..haha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...