Thursday, June 24, 2010

Entry khas untuk hulubalang blog ni

Assalamualaikum wbt

Seperti yang tercatat pada tajuk di atas,semua hulubalang wajib baca.


Kalau tak baca korang yang rugi.Hehe suka hati aku je.Seperti yang korang nampak kat blog aku ni,aku ada sediakan blog list untuk ladies dan gentleman kan.Kalau tak nampak jugak korang pergi amek pensil tongkat mata korang,supaya mata korang terbuka dengan luasnya ok.Hehe,gurau je.Jadi itu adalah senarai followers blog aku ni.Itu je yang aku mampu buat untuk korang.Dengan itu aku nak minta kerjasama dengan korang supaya cek ada tak blog korang tersenarai kat situ.Kalau tak ada cepat-cepat la komen dekat post ni dan sediakan url blog korang.Pastu kalau profile pic korang tu agak-agak macam susah aku nak tau korang tu female ke male bagi tau jugak eh.Lagi,kalau aku tersilap senarai kan korang,contohnya macam korang tu dah terang-terang lelaki pastu aku pergi senaraikan korang kat ladies ha bagi tau jugak ye.Sebab kadang-kadang aku nak cepat aku main bedal je.Kalau tak nak tersenarai pun tak pe aku tak kisah.

Kepada sesiapa yang minta aku follow blog dia tapi aku tak follow,aku minta maaf banyak-banyak.Tak semesti nya korang follow blog aku aku kena follow blog korang.Macam tu jugak kalau aku follow blog orang lain tak semesti nya aku nak diorang follow blog aku.Itu bergantung pada diri masing-masing,diharap tak ada paksaan.Jangan nangis erk.

buruk wo kalau lelaki menangis

kan dah tak cun,comot eyeliner

Satu hari nanti kalau ada jodoh aku dengan blog korang tu,mana tau aku jadi follower korang jugak.Hehe.INGAT JANGAN NANGIS TAU.ngee~http://www.emoticonizer.comOk http://www.emoticonizer.com  adios.

www.tips-fb.com

4 comments:

Fitrihadi.com said...

kalau nak follow gi shoping complex atau tengok wayang boleh?? kalau follow blog tak dapat apa2 ar hahaha

Mr feckry said...

huhu..gua nak nangis juga

Shari said...

im done :)

Hassanah said...

Fitrihadi.com : sy tak pergi shopping complex,pergi kedai je.Lagi satu,tak tengok wayang kat TGV semua tu tengok wayang kulit je.Haha :D

Mr feckry : nah tisu >_<

Shari : bagus2 :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...