Saturday, March 27, 2010

Facebook

Assalamualaikum w.b.t.

Harini ak nak bercerite pasal facebook.Tipula kalau korang kate korang tak de facebook.Mungkin ade sesetengah yg x de kowt.Hati belum terbukak nak create account kan.Tapi majoriti ade kan.Kat situ kalau nk merapu,meraban memang best.Especially ngan member-member yang same pe'elnyer.Contohnyer yg ni:

klik untuk tumbesaran si manje

Mule-mule sembang-sembang cam biase.Bile dah kering idea ni la jadinyer.


klik untuk tumbesaran si manje
Sementare  ade mase kan.nanti kalau ak dh sambung study tah bile la ak nak merapu mcm ni.
klik untuk tumbesaran si manje

Sumpah ak tak menyesal buat facebook.Sebab dapat jumpe balik kawan-kawan  lame n cikgu.Ok la bye nak tido,esok nak pegi Karnival Pengajian Tinggi Negara.


cantikkan poster ni.Angguk la,angguk la.colourful.dalam paper huduh,tak de kaler.

p/s : sebelum tido basuh muke dulu,elakkan jerawat cenonet membiak kat muke korang.haha.amek air semayang,gosok gigi,bace doa.ak tau korang suke mengigau kan.
 

www.tips-fb.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...