Sunday, January 9, 2011

Movie wajib tonton 2011

Assalamualaikum wbt

Hey guys.Salah satu filem yang korang wajib tonton 2011...
PARANORMAL ACTIVITY 2,serius best weyh,tak rugi aku menggadaikan RM13.hehe.Aku bagi 5 star tuk movie ni.Housemates aku la yang suggest cite ni.Aku tak tau pape pun pasal sinopsis cite ni.haha.Bile dengar je perkataan PARANORMAL tu,aku terus excited.Padahal penakut.ceit =_=".Sape2 yang ade duit lebih tu,tengok la cite ni,confirm korang tak menyesal.hehe. www.tips-fb.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...