Tuesday, June 29, 2010

Drama Pagi Bersama Brazil

Assalamuailaikum wbt

Dah empat hari aku tak post entry.Tangan duk gatai nak menulis,tapi tak ada idea la pulak.Pagi tadi aku tengok Brasil vs Chile.Bungkus Chile kena dengan Brasil.Aku target Chile boleh la dapat sekurang-kurangnya satu gol,tapi satu pun tak dapat.Haha.Brasil menang 3-0.Huuyeah.perlawanan kali ni ialah kemenangan ke-67 Brasil.Layak ke peringkat suku akhir bersama-sama dengan Uruguay,Ghana,Netherlands,Argentina,German.Lagi dua team aku nak target Portugal dengan Japan la.Hehe.Jom layan Drama Pagi Bersama Brasil.Tapi sebelum tu meh sini dulu,ni ade pic KAKAk.












Ni kirenye sesi mengkantoikan KAKAk la ni.Hari tu dah buat sesi puji-puji KAKAk.Hehe,entry ni suka-suka je tak de niat nak kecilkan hati peminat fanatik KAKAk ok.

credit to Fifa dot com

www.tips-fb.com

23 comments:

aishahumairah said...

yes!!
go brazil!!!haha

Mr feckry said...

wa dasat lu bikin dialog depa

Hassanah said...

ngee~

bARdbOO said...

rjnny dia tgok boal n edit gmbr..huhu


jum baca entry terbaru bARdbOO:

Persiapan Perkahwinan A-Z (Part 1)

Hassanah said...

Brasil punye pasal (=

intanurulfateha ❤ said...

portugal!!!

btw, rajinnye buat dialog! ;p

Hassanah said...

boring punyer pasal
hehe

hudhud said...

hahaha tak boleh blah time tgn kaka tu :P

Hassanah said...

kuasa candid
haha
naseb la

tiha said...

wah brazil.....^_^ sesuai gila dialog tu...^_^

tiha said...

smart r gambar tu..^_^ ada siap dialog paperpun go brasil...^_^

entry baru:
http://fasham87.blogspot.com/2010/06/off-to-jasin-part-1.html

Dedot said...

good shot...

Hassanah said...

tiha:jenuh pikit dialog ape yg patut.hehe

dedot:shot from paparazzi kot.ngee~

Nur Su'aidah said...

tak sabar nk tgu next match! holland vs brazil

Hassanah said...

tau x pe,
takut pun ade,
ceh mcm ak je yg main
haha

Capo Grande said...

hi salam ziarah dari capo Grande...rajinnya...

Hassanah said...

Capo Grande:salam ziarah (=

zairie said...

nie komik ke??? hehe

my recent post:
germany argentina

Hassanah said...

drama boleh,komik pun boleh ",

Faiz said...

suka tgk entri nie..hehe...mmg klaka die pnye dialog..haha..
Hit My Latest Update

Hassanah said...

thanx faiz

nesca said...

hahaha sengal!

Hassanah said...

nesca:sengal kadang-kadang tak pe,jangan sengal selalu.hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...