Sunday, October 31, 2010

Special dedicate to this blog readers (=

Assalamualaikum wbt


credit to this site

Actually i'm really speechless.Hehehttp://www.emoticonizer.comNak doa sempena exam or doa sebelum ngan selepas study?Meh sini.
Good Luck yah!
Bye.
www.tips-fb.com

Saturday, October 30, 2010

Setelah penat bercuti selama 48 hari =_="

Assalamualaikum wbt.

Yeah genap 48 hari aku tak berblog.Busy weyh.Kene lukis itu kene lukis ini,dengan anatomy presentation lagi,semua ni amat meletihkan.Satu hari tidur lebih kurang 3 ke 4 jam je,tu pun belum tentu lena.Ni baru diploma,belum degree.Lunch kadang-kadang terpaksa skip,dinner jangan kate la.Kalau makan biskut atau roti pun kira Alhamdulillah la tu.Harap-harap semua dapat membuahkan hasil.Amin~

Sebelum raye kene lukis 32 diagram,dlm tempoh satu bulan.Ok siap sebelum due date.Kira ok la tu kan.Ingatkan dah habis,tibe-tibe...

list of diagrams


Pastu tak jadi.Aku ni sangat-sangat la mengharap due date tu di postpone kan.Tengok-tengok...



Amek ko!Boleh loose wrist joint aku.Ape boleh buat,this is the fact of life.http://www.emoticonizer.comNak tak nak kene terima je.Mungkin ada hikmah di sebaliknya.Sekarang aku tak nampak lagi hikmahnya,mungkin hari depan...insyaallah.

Ni la bukunyer,hardcover lagi.Perghh berat.Tapi tak boleh lawan la Gray's Anatomy.

the first diagram 

Aku tau korang tengah gelak kan.Sudah-sudah,hentikan gelak tawamu itu.Ni aku lukis free hand tau.Sebab tu cacat sikit.Hahahttp://www.emoticonizer.comTengok la posterior view punye pelvic girdle,sebelah besar,sebelah kecik.Mana tak nyer mase tu aku ngah tension,then aku ngan cik putt melukis benda ni sambil nyanyi lagu Love Story kat meja roomate aku(Azie).Ulang-ulang nyanyi plak tu,sampai suara jadi serak.Hehe.

Ni trachea and major bronchi.Bukan batang pokok durian eh!

macam love kan.hehe.

Alhamdulillah,akhirnya selesai jugak Anatomy Practical Book aku.Harap-harap tak de la kene lukis lagi lepas ni.Jangan harap,mesti ade punyer.
Byehttp://www.emoticonizer.comTunggukan kemunculan entry yang akan datang.Hehe.

www.tips-fb.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...