Wednesday, June 16, 2010

Seharian Yang Memenatkan

Assalamualaikum wbt

Semalam aku pergi medical check up.Buat kat KMC.Ha KMC tu ape?http://www.emoticonizer.comOk let me tell you...KMC stand for Katak Makan Cicak.Euww...haha.Mula-mula aku nak buat dekat KKG murah sikit.Ye la klinik kerajaan kan.20 hingget jer termasuk x-ray.Tapi faham-faham la kalau klinik kerajaan ni orang berduyun-duyun datang.Dua jam pun tak kan cukup.Malangnyer aku terlupe bawak surat tawaran,aku bawak borang medical check up je.http://www.emoticonizer.comHehe.Pastu staf kat situ cakap kt KMC ade buat promosi untuk medical check up.Ceh macam sale kat jj pulak.Haha.



Mase aku nak keluar dari pintu utama KKG tu aku jalan straight jer,laju pulak tu sebab aku tak suke jalan perlahan buang mase!Tanpa disangka-sangka mase dekat tangga ade satu palang ni aku boleh tak nampak padahal aku pakai spek.http://www.emoticonizer.com.Dari kelajuan http://www.emoticonizer.com100km/j terus aku berhenti.Pergh tersentap jantung aku.Kalau aku tak berenti mau senak perut.Aku pandang kiri.Pergh ramai orang kat situ.Mesti deme nampak punyer la.Malu-malu!

Staf KMC yang aku nampak semua perempuan.Cuma ade sorang jer staf laki yang lalu kat situ,MA kut.Aku rase hospital ni kene tukar name la Woman's Medical Centre.Hehe.Mase kat KMC tu,dekat lab nak amek darah Miss Lab(aku x tau name die) tu friendly sangat.Macam-macam die tanye,macam penyiasat pulak.Tanyer nak sambung study kt mane la,kos ape,berape tahun.Pastu aku pun tanye die bidang yang aku amek tu kerja shift tak,padahal aku dah tau bidang tu office hour.Saje jer buat-buat noobhttp://www.emoticonizer.com,memecahkan kesunyiaan.Bagi aku kerja shift ni susah sikit,especially perempuan.Kalau lelaki lain.Miss Lab tu inject dua-dua belah tangan aku.Sampai sekarang lebam lagi ): .

Pastu pergi renew ic.Aku ingatkan lame kene tunggu.Kejap je kot,tak sampai setengah jam pun.Ye la dulu aku pergi buat ic kene tunggu lame.Dah sampai rumah aku terus tidur umpama Beruang Kutub.



www.tips-fb.com

6 comments:

syifa mahadi said...

oi.kitaowng medicl chck up.. xda ambik darah pon. hahaha

Hassanah said...

ko lain,
ak special case :P

tauke handsome said...

sanah~
beruang kutub makan penguin tak ? haha
ko g mne weh sampai amek darah ?
se tau aku PUO kena la .

Hassanah said...

mimie salah la dialog ko tu

"mama,beruang kutub mkn penguin tak?"...
"ini bumi...beruang kutub tinggal di kutub utara,penguin tinggal di kutub selatan...sebab itulah beruang kutub tak makan penguin"
hehe (=

hr tu kt parade kn ak dh bg tau,hish igt blk!
haha

Fakhrur Razi said...

hak2 terasa mana perginya lelaki yg ramai2 nih x.X

Hassanah said...

Fakhrur Razi:mungkin deme amek cuti sempena world cup!haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...