Friday, December 23, 2011

Eh result exam la

Assalamualaikum wbt

Salam jumaat awak-awak semua.Bangun-bangun dah pukul 10 ni.Sebentar tadi aku telah meramahkan diri menelefon kolej untuk mengetahui berkenaan keputusan peperiksaan yang lepas.Apehal skema sangat ayat ni??Ok abaikan ye.



Syukur alhamdulillah,semua subjek lulus,CGPA ade peningkatan.Even mase hari exam tu aku kena diarrhea,setiap 5-10 minit asyik berkunjung ke toilet je,toilet tu jadi macam destinasi pelancongan aku je =_=" Dah la hari tu tengah exam OSPE,hai tahan je la.Tak senonoh kan cerita pasal cirit.haha.Sorry lah kepada sesiapa yang tengah makan tu.haha.Malam sebelum tu menangis aje aku,sebab sakit sangat,dah la mase tu tengah study.Aku hampir-hampir nak give up dah.Thanks kawan-kawan yang bagi semangat kat aku.SAYANG korang.muahmuah.weee ~ 

Wahai kakak-kakak cantik,abang-abang macho and adik-adik comel sekalian satu je pesan aku,ape-ape pun kalau kita sakit time exam,semangat mesti kuat.Insyaallah tuhan akan tolong kita.Niat mesti betul.And masa ni jugak lah kita boleh differentiate yang mana satu kawan time senang je and kawan time susah dan senang.

p/s : wahai jejaka-jejaka kat luar sana,pergi solat jumaat ye,jangan nak memonteng pulak.
www.tips-fb.com

Friday, December 16, 2011

Exchange Link

Assalamualaikum wbt

Eh ade segmen Exchange Link lah,
jom tengok sini.
Meuz Angelo nak join lah.
hehe.



www.tips-fb.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...