Monday, June 14, 2010

Exchange Link

Assalamualaikum wbt

Selamat pagi kawan-kawan!Ceh macam budak sekolah tadika pulak.Hehe.Korang dah sarapan?Kalau belum baik pergi sarapan cepat.Sarapan tu penting.Aku sarapan nasi lemak itupun sebab dah 3 mingggu++ aku tak makan nasi lemak.Terpahat pulak rindu di hati.Haha.Tapi malangnye aku makan separuh je sebab sambal die pedas,berasap telinga.Hiperbola betul.
Entry ni khas untuk follower aku.Kalau korang rajin singgah blog aku korang mesti perasan yang aku baru tambah widget Exchange Link.



Jadi korang boleh la mempromosikan blog korang kat situ.Kalau aku yang buatkan memang tak menang tangan la.Kalau berniat nak tambah benda ni kat blog korang boleh la pergi ke sini.Selamat maju jaya.(:




www.tips-fb.com

3 comments:

sukiminna said...

mr linky ni rasanye de limit sampi 20> link camtu kot..hmmm

Hassanah said...

owh ye ke...
thanx
kite tunggu dan lihat

Kambing Comel said...

Haha . Dah ltk :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...