Sunday, May 16, 2010

Cek Berat Blog Kamu

Assalamualaikum wbt

http://www.emoticonizer.comHai ape khabar korang semua,sihat?Diharap korang sihat sentiasa.Nak cek berat blog korang?Korang boleh cek kat sini www.iwebtool.com.Mungkin sesetengah orang dah tahu macam mane nak cek.Tapi bagi kamu yang belum tahu bolehlah mencuba.  


Senang jer.Tak sampai seminit pun.Selamat mencuba.

Thanx nadineibrahim http://www.emoticonizer.com   untuk tutorial ni.

www.tips-fb.com

Saturday, May 15, 2010

Histeria lepas nampak hantu

Assalamualikum wbt

Hantu berkeliaran kat kawasan sekolah?Orang sekarang dah tak berapa heran kalau dengar cerita macam ni.Sebab jarang ade sekolah yang tak de cerita hantu.Kalau kat hostel aku dulu ade cerita pasal Green Lady.Huh fuhh semangat.Pastu ade satu dorm ni namenyer B1 memang famous ar dengan cite hantu.Senior-senior cerita selalu nyer tengah-tengah malam ade stretcher(ala bende yang selalu pekerja hospital usung pesakit ataupun mayat) lalu kt tengah dorm tu.Tapi aku ngan member-member aku siap tido lagi kat atas lantai tu.Panas weyh.Alhamdulillah lar selamat tak de member aku yang mati kene lenyek stretcher.Kiteorang tido lagi lena atas lantai kot.Haha.Sebenarnyer bukan sebab panas jer yang membuatkan aku nak tido atas lantai.Ade sebab lain.Sebabnyer katil aku betul-betul kat depan iron board,jarak katil aku dengan iron board tu tak sampai 15 cm pun.Yang mane orang penah cakap ade hantu rambut panjang duduk sambil peluk kaki die kat bawah iron board tu.Ish seram ah aku nak taip bende ni.

 gambar hiasan

Ok point ak sebanarnyer nak cite pasal pengalaman aku duduk hostel.Belek-belek kosmo online pastu jumpe cite ni.

BIDOR - Kelibat yang didakwa hantu serta kanak-kanak berkepala besar dikatakan punca sekumpulan 40 pelajar perempuan Sekolah Menengah Kebangsaan (SMK) Syeikh Abdul Ghani diserang histeria semalam.
Ada antara pelajar itu yang kebanyakannya menuntut di tingkatan dua hingga lima bertindak agresif, menangis, melolong, memaki hamun dan melawan semasa cuba ditenangkan oleh pelajar dan guru sekolah berkenaan.
Menurut sumber, sekolah itu sudah dilanda kejadian histeria hampir setiap hari sejak dua bulan lalu.
Namun semalam, gangguan yang berlaku dari pukul 8 pagi hingga 11.30 pagi itu telah memaksa pengurusan sekolah menamatkan sesi persekolahan lebih awal iaitu pada kira-kira 12 tengah hari.



Aku rase hantu-hantu ni teringin nak menuntut ilmu kot.Sebab tu diorang ni suke "menginap" kat kawasan sekolah.Hehe.Ok bye jume pade entry yang seterusnyer.http://www.emoticonizer.com

www.tips-fb.com

Friday, May 14, 2010

Mereka mengejutkan saya

Assalamuaaikum wbt

Tadi aku log in account myspace aku.Cek inbox pastu dapat bende ni.


Terkejut beruk aku.http://www.emoticonizer.com Apekah?pastu bace sampai habis baru paham.Gelak guling-guling aku.http://www.emoticonizer.comKlako weyh.Title nyer U're talented plz join us now.Haish aku tak penah pun jumpe deme,deme dah kate aku talented.Haha.Tak pe la saye tak berminat jadi model lah.nanti saye famous macam Lisa Surihani.Hohoho.Famous sebab berblogging tak pe.Hehe. http://www.emoticonizer.comWeyh jangan cakap kat member-member aku tau.Nanti diorang pun gelak guling-guling sampai patah pinggang.Tak sempat nak masuk U.Aku tak pe,sebab aku minum Anlene.


Perisa coklat.Yang tak de perisa boleh buat aku muntah darah.
Terima kasih sebab luangkan mase baace entry ni.Byehttp://www.emoticonizer.com

www.tips-fb.com

Bonus berganda

Assalamualaikum wbt

Hari ni aku dah upgrade sikit blog aku ni.Sikit jer yer.Yeayhttp://www.emoticonizer.com.Aku dah pasang cute profile kat blog ni


Nampak tak icon facebook dengan icon myspace tu.Ha tu la die.Sebenarnyer dah lame dah cari tutorial untuk buat icon macam tu.Tapi yang aku jumpe semua nye susah.Lepas tu aku cube buat yang ni pulak 


Tab bar bergerak macam menaip.Memang la korang nampak bende ni tak bergerak sebab ni gambar.Tengok yang kat atas tu ok.



Last sekali aku dapat kambing ni.Nasib baik gambar jer,kalau betul-betul aku dah sembelih buat kenduri.hehe.Terima kasih yer adeq Alif Aiman.Ok lah bye jumpe korang pade entry yang berikut nyer.Daaaa...
http://www.emoticonizer.com

www.tips-fb.com

Sunday, May 9, 2010

Ish malunyer | Kene Sorok Hantu

Assalamualaikum wbt.Hihttp://www.emoticonizer.com
Harap-harap korang berada dalam keadaan sihat hendaknyer dan cukup makan.Rakyat M'sia semua cukup makan.Korang jangan tipu cakap tak cukup makan,sebab korang bukan duduk kat Somalia.M'sia cukup bekalan makanan eh.Okeh lupekan pasal makan.Berbalik pade tajuk.Selalunyer kalau aku nak naik moto aku mesti panaskan enjin dulu.Tapi tadi aku malas nak panaskan enjin.hehe.Elok-elok jer dekat simpang lorong umah aku tu tibe-tibe jer enjin mati.huh cuak beb.Dah ar ade sekor keling tu sedap jer duduk terkangkang atas sofa umah die.Hish malu beb,sikit jer kot sebab aku tak malu dengan orang india.haha.Tengok jugak kanan kiri kot-kot ade orang lain,nasib baik tak de.Dekat 2 minit jugak la aku terkandas kat situ,macam terkandas kat jalan yg jem pulak.hehe.
Mase kecik-kecik dulu aku suke main sorok-sorok.Ye la badan pown kecik mase tu senang ar nak menyorok.Dalam longkang ke,dalam almari ke mane-mane je la asalkan boleh nyorok.Tapi kalau malam-malam mak aku tak bagi main sorok-sorok.Sebab takut kene sorok ngan setan.Alhamdulillah ar dh 18 taun aku hidup tak penah pulak kene sorok.Tapi mak cik aku penah kene sorok.Sebab cari ayam nak masukan dalam reban waktu maghrib.
Hari ni aku berjaye hide shoutbox.Penat ooo blogwalking.Nasib baik ade Geng Blogger.Tak sia-sia aku join.


 Aku dapat kat blog ni liyanaa.com.Terima kasih ye.http://www.emoticonizer.comSape rase nak sorok-sorok shoutbox tu pegi la kat link tu ok.byehttp://www.emoticonizer.com



www.tips-fb.com

Friday, May 7, 2010

Yeay dah kene

Assalamualaikum wbt

Sekarang ni macam-macam virus yang ade.Ish merunsingkan betul.Tapi semua virus ni tak boleh menghalang aku online 5 jam sehari...tu dikire paling minimum lahttp://www.emoticonizer.com.Pernah tak mase korang ngah seronok chat ngan member tibe-tibe jer bende ni muncul.



Ni la virus terbaru yg mengganggu ketenteraman pengguna YM tegar.hehe.Bile korang dah klik link tu,virus berlari-lari tak cukup tanah kat komputer korang.http://www.emoticonizer.comPadan muke.http://www.emoticonizer.comUntuk aku skali!!.Sebab semalam aku dah tertekan link tu.haha.Ye la aku ingatkan si YAYA saje nak wat lawak jenake ngan aku,dengan bahase yang satu ape pown aku tak paham.Tapi aku dah scan com ni,elok jer sihat walafiathttp://www.emoticonizer.com.Kalau ade jugak rabak la poket bapak aku,sebab 2 minggu lepas habis melayang lime ratus baiki com ni.Kalau com korang terkene virus tu jgn sesedap hati jer sound member korang tu,bukan salah die.Nak tips elakkan virus tu masuk kat com korang,doc diden ade penawarnye.Aku dah ikut dah segale step yang di syorkan tu.Kecuali yang no.7 tu.Sebab aku x suke mendownload.Selamat mencube!

www.tips-fb.com

Saturday, May 1, 2010

Kucing oh Kucing

Assalamualaikum wbt
Hari ni ak nak kasi korang tgk aksi-aksi haiwan kesayangan nabi junjungan kite,Nabi Muhammad SAW.Sambil duduk-duduk minum petang tu meh le tengok aksi-aksi si comel ni.

kucing bersenam

Ha tgk kucing ni,tak payah pg gym pown boleh bersenam.Korang dah bersenam ke belum?Jangan asyik berblog jer.Contohi lah pak belang ni.Die pernah belajar care-care nak apungkan diri.Korang boleh?Hehe.

 kucing pown pandai gune senapang

Teringat plak mase aku kecik-kecik dulu.Bapak aku buatkan senapang kayu tuk abang-abang aku.Haish jeles aku.Best woo,main tembak-tembak.Kat senapang tu ade getah.Getah tu kiteorang mintak kat pak cik posmen.Haha, habis getah posmen tu,hari-hari kiteorang mintak.Peluru gune buah ceri.

si comel yang nakal

Ni mesti gare-gare makan ikan gapi dalam akuarium ni.Tu la lain kali jangan mencuri yer.

gaye "seorang" penyanyi

 beruang sesat

Ni la akibat malas nak bersenam.Jalan atas ais pown dah tergolek.Haha



www.tips-fb.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...