Monday, July 5, 2010

Kartun Dulu-Dulu

Assalamualaikum wbt

Korang suka tengok kartun?Mesti suka kan.Dulu cerita kartun waktu pagi je kan.Petang-petang tak de kan.Aku rasa je la sebab aku tak pernah tengok kartun waktu petang.Sebab kepada sebab aku tak tengok kartun waktu petang sebab aku dok merayau cari member ajak main tegek selipar.Hehe.Ingat tak Usop Sontorian?Ala yang gigi ada empat batang tu.Kesian,tak gogok gigi kot.Hehe.Jom buat date dengan Pak Cik Wiki kejap,flashback sikit memori korang.Ni vidoe yang aku jumpa kat Tiub U.Thanx eh zaidswk1992.



Dialog tak boleh bla

Pak Cik:Kalau tak silap kamu ni anak pak man PJK ni,ni kan?
Usop:Eh magic nyer mcm mane pak cik tahu?
 *
*
*
Member Usop:Pak Cik boleh tolong berhentikan kami kat satu tempat tak
Pak Cik:Kamu nak pergi mane?
Member Usop:New York!
Pak Cik:New York?

Best nyer mandi dalam kolah.Macam swimming pool weyh!
Nanti bila-bila aku sambung kartun lain pulak eh.Babai.http://www.emoticonizer.com

www.tips-fb.com

7 comments:

Roxy zai said...

hahaha..ni pun dalam RTM jerr..lom ada astro!^_^

Hassanah said...

Betul-betul dulu mane ade astro-astro ni.
RTM tu dh dikire standard la tu.

Faiz said...

npe lah die tak ulg tyg citer je kn..hehe..xjemu lau tgk..nie x..citer lua lak yg dorg dok ulg tyg..citer dlm negara pnye..jrg ada..mcam ank2 sidek..usop sonto nie ke..ish3..

p/s: thanks komen kt blog..=)

Hassanah said...

Faiz:betul-betul,
cite dari luar bukan semuanya best pun

hudhud said...

jgn lupa keluang man hehehe :P

Sha-na.Szied said...

huhu hye, dtg dr aizbatucampur.com

mmg best katun zaman dulu ade identiti dan pengajaran, dan cam teringat zaman kanak2 dulu~

Hassanah said...

hudhud:mmg nk buat pun

Sha-na.Szied:selamat datang (= Setuju dengan kamu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...