Tuesday, July 6, 2010

Kartun dulu-dulu (Part 2)

Assalamualaikum wbt

Entry yang lepas aku ada janji kan aku nak sambung cerita kartun dulu-dulu kan.Kali ni aku nak cerita pasal Keluang Man.Sebelum tu jom jumpa Pak Cik Wiki kejap.Lagu tema Keluang Man best kan.Sekali jer dengar boleh hafal dah lagu tu.


Thanx imanzali52

Dia bagai seorang pahlawan
Menjadi pembela
Pada yang tiada upaya
Dengan ketangkasan langkah pergerakannya
Menewaskan musuh yang membuat angkara

Dialah satria
Biarpun di mana jua
Dia datang di kala malam tiba
Melakukan tugas mulia

Di desa juga di kota
Dia datang memberikan baktinya
Demi hidup aman sejahtera

Keluang Man
Keluang Man
Keluang Man



Korang tengah buat ape tu?Nyanyi eh?Hehe.Aku cari-cari jugak mana-mana episod yang best tapi tak de la.http://www.emoticonizer.comLagi satu Dragon Ball.


Aku suka tengok mase Goku kecik-kecik je.Dah besar tak best ar.Haha.Aku tak suka watak atuk tu.Suka sangat baca majalah yang ade gambar pompuan seksi-seksi.Dah tua-tua pun gatei lagi.Hish emo pulak aku.http://www.emoticonizer.com.
Sebenarnye ada banyak lagi cite kartun yang best-best.Ape kate korang pulak buat entry versi korang!Sape yang sanggup,cepat buat.Hehe.

www.tips-fb.com

10 comments:

Khairunnisa' said...

Rindunya tengok keluang man =)

http://ohmonstar.blogspot.com

Bidadarisyurga said...

salam..hehehe..teringat zaman kanak2..suke tgk kartun...=) sume kartun sy tgk..sggup bgn awal pg tu tggu citer kartun..=)

iqbalsyarie said...

Rasanya kartun zaman dulu lagi best drpd yg sekarang...moral of story pun ada~huhu
Latest post:Perlukah kita berdoa..?

AiZ said...

aiz minat dragonbola tu je ^_^



Aiz latest entry
babysitter attacked by a cat brutally! must watch!

Idea untuk susun wayar komputer

Tradisi simbah air yang kurang ajar

Hassanah said...

iqbalsyarie:betul tu

aiz:haha dragonbola ye aiz

AiZ said...

yup ^__^ spongebob jarang-jarang ushar ^__^





Aiz latest entry
How to be profesional blogger
babysitter attacked by a cat brutally! must watch!
Idea untuk susun wayar komputer

Hassanah said...

aiz:spongebob lagu je best

kelly.n.finn said...

ha.ha.Atuk tu dah tua gila tapi gatal!! I suka kawan Goku- Kurin:) He's so cute!

Hanie_Dew said...

suke giler katun dragon ball tapi penat nengok. dah penat penat kumpul dragon ball yang ada 7 bijik semuanya. pastu sekali je wish bole buat pastu beterabur balik. kene la carik lagi kalau ada wish yang seterusnya.

suka spongebob dan gary.

Hassanah said...

a'ah tau x pe,
dah la cerita tu lamekn

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...