Sunday, July 11, 2010

Cuti Panjang Berakhir

Assalamualaikum wbt

Dah tujuh bulan lebih aku bercuti.Wah seronoknya!Maka hari ini dengan rasminya cuti yang panjang tu telah berakhir,dah kena pergi mendaftar ke Institut Pengajian Tinggi.Macam-macam perasaan ada...takut,gembira,sedih, dah macam acar buah.Kalau acar buah pun sedap kot.Hehe.Dengar kata handphone kena rampas selama seminggu.Adoyai!http://www.emoticonizer.comNasib baik aku dah buat backup semua nombor.Kalau tak buat backup mesti aku tak ingat punye.Aku ingat empat nombor je dalam dunia ni.Hehe.No aku(of course),Mr Papa,Home sweet home,pastu 999,yang lain-lain semua aku tak ingat.Haha.Kadang-kadang flat kereta Mr Papa pun aku boleh confuse.http://www.emoticonizer.comMasa aku sekolah rendah dulu agak banyak jugak la aku hafal nombor telefon member.Dekat sepuluh orang kot,tah aku pun tak ingat,yang pasti banyak la.Ye la dulu pakai telefon rumah je kot.Sekarang orang dah pakat pakai handphone.Dunia dah berubah.Telefon rumah ada tujuh nombor,handphone ada sepuluh!

Maka dengan itu,aku rasa paling kurang seminggu kot aku tak boleh blogging,blogwalking,facebook-ing,ym-ing,myspace-ing.Semua lah yang ada -ing.Semua akan aku anak tirikan.Hehe.Myspace tu dah lama aku anak tirikan.Haha padan muka ko.http://www.emoticonizer.comTu pun kalau boleh balik hujung minggu ni.Bukan nyer jauh pun,seberang lebuhraya utara-selatan je.Mr Papa ngan Mrs Mama tak kasi aku bawak lappy.Lagi pun aku belum jadi penternak beruk lagi,macam korang.Majoriti dah jadi kan.Lalalala.Ok la bye aku nak bersiap!

www.tips-fb.com

4 comments:

xazryx said...

aku lepas raya baru start cuti panjang .huhu .

suhaisweet said...

Dropping here..Very nice friend..My special for u.. Check it Out!

AJ said...

xper blaja tuk masa depan hehe

Hassanah said...

xazryx:wah bestnyer

suhaisweet:thanx dude

AJ:terima kasih AJ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...