Thursday, July 8, 2010

Jom beli!

Assalamualaikum wbt

Semalam aku pegi fan page remaja,tup tup aku nampak Yuna jadi cover girl.Malam tu jugak aku terus pegi kedai.Hehe.

nampak tak header fb aku tu kale pink?Korang pun boleh buat ikut warna kesukaan korang.Jom pegi blog huda tuk belajar!

Ok sambung balik.Sejuk wo malam tadi.Dah la naik motor tak pakai sweater.Haha lupe.Untuk mengelakkan kesejukan aku pun bawak motor 15km/j.Haha.http://www.emoticonizer.comSejuk weyh!Sampai je area rumah aku lagi la lembab aku bawak motor,10km/j jer kot.http://www.emoticonizer.com.Ketaq-ketaq gigi aku.Selalunyer tak de la aku bawak motor laju macam ni.Aku bawak dalam 50km/j ke 80 km/j kat area umah aku ni.Tak boleh bawak laju sangat sebab budak-budak kat umah aku ni bila nampak je orang nak lalu tak kire la bawak motor ke kereta ke dan-dan tu jugak la deme nak melintas.Kalau yang tengah main bola pulak dan-dan tu jugak nak sepak bola ke tengah jalan.Kalau dah namenyer budak-budak,memang macam tu la pe'el deme.Dah lame aku tak beli remaja ni,dah setahun lebih kot.Kalau beli tiap-tiap bulan buat semak rak buku aku ajer,bukan tu ajer silap-silap boleh buat poket aku kering-kontang macam dilanda musim kemarau.

3 sebab korang kene beli:
  •  Selain Yuna ,Ana Raffali pun ada
  • Sesiapa yang tengah buntu tak tahu nak beli antivirus ape kat ms137 ada senarai 10 antivirus terbaik 2010
  • Korang yang suka dengan kuiz boleh bukak ms 112 ada kuiz Twiligt Saga Eclipes.
 

www.tips-fb.com

11 comments:

bARdbOO said...

ni peminat tegar yuna yer? hehe

http://tiny.cc/lfu61

Hassanah said...

bARdbOO:tak la tegar sangat.hehe

Kie-yu said...

yeay!
jom beli
last month ada msuk kuiz
nk tau gak result
hee ;)

Hassanah said...

Kie-yu:cepat-cepat sebelum habis

Hamzah Ian said...

tengok2 blog ni..

AiZ said...

ini peminat yuna ke adik yuna?.. gagaga ^__^





Aiz latest entry
Facebook vs blogger
Kesilapan kita mood blogging down
Babysitter pukul baby pula
How to be profesional blogger

ingin buat link seperti ini juga? Klik disini

Hassanah said...

aiz:member of yuna's cousin.hehe

DocFKL said...

yuna rocks!
Health and Beauty Blog

Hassanah said...

DocFKL: and a good singer

AiZ said...

yeke?.. still cool.. ^__^ gagagaga





Aiz latest entry
Facebook vs blogger
Kesilapan kita mood blogging down
Babysitter pukul baby pula
How to be profesional blogger

ingin buat link seperti ini juga? Klik disini

Hassanah said...

aiz:yup

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...