Sunday, May 16, 2010

Cek Berat Blog Kamu

Assalamualaikum wbt

http://www.emoticonizer.comHai ape khabar korang semua,sihat?Diharap korang sihat sentiasa.Nak cek berat blog korang?Korang boleh cek kat sini www.iwebtool.com.Mungkin sesetengah orang dah tahu macam mane nak cek.Tapi bagi kamu yang belum tahu bolehlah mencuba.  


Senang jer.Tak sampai seminit pun.Selamat mencuba.

Thanx nadineibrahim http://www.emoticonizer.com   untuk tutorial ni.

www.tips-fb.com

16 comments:

amar haziq said...

makasih utk tips berguna ni..

jenguk2 lah blog saya k..
http://amarhaziq-ceritasaya.blogspot.com

simple like A.B.C. said...

same-same

syue said...

blog saya berat sikit. hehehe

simple like A.B.C. said...

bwk die p exercise
=)

suffer8zine said...

x masuk siti pon x pe,
masuk je blog saya, ade juga tool tu,

http://sufferedgezine.blogspot.com/

simple like A.B.C. said...

mane-mane pun same jer suffer8zine

mie said...

wei , shout box ko aku x bole nak tulih . grr . kebawah sgt , smpai website je aku nampak , paham tak ? hahaha
btw , mimi ade blog baru ;p

simple like A.B.C. said...

ye ke
ak tgk ok je,
x de org complain pun,
t ak try adjust la
thanx mie

AiZ said...

gud gud!.. ^__^ nak cuba tengok

ahmad endo said...

beratlah...patut slom loading...hehehe

simple like A.B.C. said...

buang ape yg patut
hehe

coki - coki said...

hyeee.
blog walking.
follow u.
hit me back yeahh. hee(:

cyberboy said...

blog saya biasa je...hhehe

simple like A.B.C. said...

coki-coki thanx yah,
cyberboy bagus2 (:

coki - coki said...

ohhh.
baru tahu kott.
thanks btw. (:

masammanis said...

menarik!

tgk2 la my blog ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...