Friday, May 14, 2010

Mereka mengejutkan saya

Assalamuaaikum wbt

Tadi aku log in account myspace aku.Cek inbox pastu dapat bende ni.


Terkejut beruk aku.http://www.emoticonizer.com Apekah?pastu bace sampai habis baru paham.Gelak guling-guling aku.http://www.emoticonizer.comKlako weyh.Title nyer U're talented plz join us now.Haish aku tak penah pun jumpe deme,deme dah kate aku talented.Haha.Tak pe la saye tak berminat jadi model lah.nanti saye famous macam Lisa Surihani.Hohoho.Famous sebab berblogging tak pe.Hehe. http://www.emoticonizer.comWeyh jangan cakap kat member-member aku tau.Nanti diorang pun gelak guling-guling sampai patah pinggang.Tak sempat nak masuk U.Aku tak pe,sebab aku minum Anlene.


Perisa coklat.Yang tak de perisa boleh buat aku muntah darah.
Terima kasih sebab luangkan mase baace entry ni.Byehttp://www.emoticonizer.com

www.tips-fb.com

4 comments:

kaizen shinobi said...

erk?

bleh2...


jadi model iklan anlene r... hohoho

simple like A.B.C. said...

ish tak pe le
kirim salam jer ((:

faiz said...

niat memang xnak bg tau kwn2 awk..tp lau dah tulis dlm blog nie..msti dorang tau punya..

thanks ya..komen kt blog sy td..kalau boleh follow la skali..

simple like A.B.C. said...

habis la sy nanti
haha

welcome,
no biggie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...