Friday, May 14, 2010

Bonus berganda

Assalamualaikum wbt

Hari ni aku dah upgrade sikit blog aku ni.Sikit jer yer.Yeayhttp://www.emoticonizer.com.Aku dah pasang cute profile kat blog ni


Nampak tak icon facebook dengan icon myspace tu.Ha tu la die.Sebenarnyer dah lame dah cari tutorial untuk buat icon macam tu.Tapi yang aku jumpe semua nye susah.Lepas tu aku cube buat yang ni pulak 


Tab bar bergerak macam menaip.Memang la korang nampak bende ni tak bergerak sebab ni gambar.Tengok yang kat atas tu ok.



Last sekali aku dapat kambing ni.Nasib baik gambar jer,kalau betul-betul aku dah sembelih buat kenduri.hehe.Terima kasih yer adeq Alif Aiman.Ok lah bye jumpe korang pade entry yang berikut nyer.Daaaa...
http://www.emoticonizer.com

www.tips-fb.com

5 comments:

h f z t n said...

weyh monyet ;DDD
na link wat cute profle uh
jgn kdkut sgt !!!
hahha;)))

simple like A.B.C. said...

oit tonle sap,click jer kt Alif Aiman tu...
tu la link nyer

h f z t n said...

baek larh CAPT HASSAN !
bwahahha

Kambing Comel said...

Thankz sebab sudi amek award tuh :)

simple like A.B.C. said...

my pleasure

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...