Friday, May 7, 2010

Yeay dah kene

Assalamualaikum wbt

Sekarang ni macam-macam virus yang ade.Ish merunsingkan betul.Tapi semua virus ni tak boleh menghalang aku online 5 jam sehari...tu dikire paling minimum lahttp://www.emoticonizer.com.Pernah tak mase korang ngah seronok chat ngan member tibe-tibe jer bende ni muncul.



Ni la virus terbaru yg mengganggu ketenteraman pengguna YM tegar.hehe.Bile korang dah klik link tu,virus berlari-lari tak cukup tanah kat komputer korang.http://www.emoticonizer.comPadan muke.http://www.emoticonizer.comUntuk aku skali!!.Sebab semalam aku dah tertekan link tu.haha.Ye la aku ingatkan si YAYA saje nak wat lawak jenake ngan aku,dengan bahase yang satu ape pown aku tak paham.Tapi aku dah scan com ni,elok jer sihat walafiathttp://www.emoticonizer.com.Kalau ade jugak rabak la poket bapak aku,sebab 2 minggu lepas habis melayang lime ratus baiki com ni.Kalau com korang terkene virus tu jgn sesedap hati jer sound member korang tu,bukan salah die.Nak tips elakkan virus tu masuk kat com korang,doc diden ade penawarnye.Aku dah ikut dah segale step yang di syorkan tu.Kecuali yang no.7 tu.Sebab aku x suke mendownload.Selamat mencube!

www.tips-fb.com

1 comment:

AiZ said...

haha.. nasib baik ai pun tak klik.. ramai kawan2 ai pandai cakap vietnam... ^___^ ntahlah sejak bile diorang belajar bahasa vietnam...




let see ape u nak komen entry i plak ^___^
Apa nak buat jika u all berada di dalam rumah terbakar?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...