Saturday, May 15, 2010

Histeria lepas nampak hantu

Assalamualikum wbt

Hantu berkeliaran kat kawasan sekolah?Orang sekarang dah tak berapa heran kalau dengar cerita macam ni.Sebab jarang ade sekolah yang tak de cerita hantu.Kalau kat hostel aku dulu ade cerita pasal Green Lady.Huh fuhh semangat.Pastu ade satu dorm ni namenyer B1 memang famous ar dengan cite hantu.Senior-senior cerita selalu nyer tengah-tengah malam ade stretcher(ala bende yang selalu pekerja hospital usung pesakit ataupun mayat) lalu kt tengah dorm tu.Tapi aku ngan member-member aku siap tido lagi kat atas lantai tu.Panas weyh.Alhamdulillah lar selamat tak de member aku yang mati kene lenyek stretcher.Kiteorang tido lagi lena atas lantai kot.Haha.Sebenarnyer bukan sebab panas jer yang membuatkan aku nak tido atas lantai.Ade sebab lain.Sebabnyer katil aku betul-betul kat depan iron board,jarak katil aku dengan iron board tu tak sampai 15 cm pun.Yang mane orang penah cakap ade hantu rambut panjang duduk sambil peluk kaki die kat bawah iron board tu.Ish seram ah aku nak taip bende ni.

 gambar hiasan

Ok point ak sebanarnyer nak cite pasal pengalaman aku duduk hostel.Belek-belek kosmo online pastu jumpe cite ni.

BIDOR - Kelibat yang didakwa hantu serta kanak-kanak berkepala besar dikatakan punca sekumpulan 40 pelajar perempuan Sekolah Menengah Kebangsaan (SMK) Syeikh Abdul Ghani diserang histeria semalam.
Ada antara pelajar itu yang kebanyakannya menuntut di tingkatan dua hingga lima bertindak agresif, menangis, melolong, memaki hamun dan melawan semasa cuba ditenangkan oleh pelajar dan guru sekolah berkenaan.
Menurut sumber, sekolah itu sudah dilanda kejadian histeria hampir setiap hari sejak dua bulan lalu.
Namun semalam, gangguan yang berlaku dari pukul 8 pagi hingga 11.30 pagi itu telah memaksa pengurusan sekolah menamatkan sesi persekolahan lebih awal iaitu pada kira-kira 12 tengah hari.



Aku rase hantu-hantu ni teringin nak menuntut ilmu kot.Sebab tu diorang ni suke "menginap" kat kawasan sekolah.Hehe.Ok bye jume pade entry yang seterusnyer.http://www.emoticonizer.com

www.tips-fb.com

8 comments:

Kambing Comel said...

Green lady ? Kalo kami Red Lady . Haha xD

faryzhanuar said...

waa..histeria2 ni teringat zaman2 skola dulu.zaman2 bergelumang dgn ostel..dulu cuak r ngan citer2 cmni.tapi skang da tak kot.kuikuikui.

simple like A.B.C. said...

Kambing Comel tu hantu cina kot
haha

faryzhanuar ckp besar erk,kene kacau nanti baru tau,hehe

Nadia Ibrahim said...

terkejut tgk gmbr hantu tu..
aha..

sarah shafie said...

seram bila dgr psal hantu ni lah..

simple like A.B.C. said...

seram erk
perkare biase bg sy...
haha ckp besar,mlm td x leh tido
haha :))

mnrh said...

senah,,sekolah tu dekat dgn umah akak la..haha

simple like A.B.C. said...

kak moon best ar boleh p melawat hantu
haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...