Sunday, May 9, 2010

Ish malunyer | Kene Sorok Hantu

Assalamualaikum wbt.Hihttp://www.emoticonizer.com
Harap-harap korang berada dalam keadaan sihat hendaknyer dan cukup makan.Rakyat M'sia semua cukup makan.Korang jangan tipu cakap tak cukup makan,sebab korang bukan duduk kat Somalia.M'sia cukup bekalan makanan eh.Okeh lupekan pasal makan.Berbalik pade tajuk.Selalunyer kalau aku nak naik moto aku mesti panaskan enjin dulu.Tapi tadi aku malas nak panaskan enjin.hehe.Elok-elok jer dekat simpang lorong umah aku tu tibe-tibe jer enjin mati.huh cuak beb.Dah ar ade sekor keling tu sedap jer duduk terkangkang atas sofa umah die.Hish malu beb,sikit jer kot sebab aku tak malu dengan orang india.haha.Tengok jugak kanan kiri kot-kot ade orang lain,nasib baik tak de.Dekat 2 minit jugak la aku terkandas kat situ,macam terkandas kat jalan yg jem pulak.hehe.
Mase kecik-kecik dulu aku suke main sorok-sorok.Ye la badan pown kecik mase tu senang ar nak menyorok.Dalam longkang ke,dalam almari ke mane-mane je la asalkan boleh nyorok.Tapi kalau malam-malam mak aku tak bagi main sorok-sorok.Sebab takut kene sorok ngan setan.Alhamdulillah ar dh 18 taun aku hidup tak penah pulak kene sorok.Tapi mak cik aku penah kene sorok.Sebab cari ayam nak masukan dalam reban waktu maghrib.
Hari ni aku berjaye hide shoutbox.Penat ooo blogwalking.Nasib baik ade Geng Blogger.Tak sia-sia aku join.


 Aku dapat kat blog ni liyanaa.com.Terima kasih ye.http://www.emoticonizer.comSape rase nak sorok-sorok shoutbox tu pegi la kat link tu ok.byehttp://www.emoticonizer.com



www.tips-fb.com

3 comments:

SyaNa_SaN said...

Hye Ana..

Amboi.. Cantiknyer layout dia!! Mana dapat? hehe =)

kak ina kl said...

salam...wah best ni..lehlah try..

continuously writing said...

to SyaNa_SaN:
dapat kt scrappinblogs.blogspot.com

to kak ina kl:
try la senang jer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...