Saturday, September 18, 2010

Sila Kembali!

Assalamualaikum wbt

Sejak GB diserang penyakit aku jarang dah nak berblogwalking.Tambah-tambah lagi lately aku asyik busy jer.Assignment bertimbun le,umpama duit raye adik-adik sedara aku.http://www.emoticonizer.comHehe.


Kadang-kadang ada jugak aku blogwalking kat blog-blog yang aku follow.Impaknyer,ha tengok bawah ni!


Status glitterati ditarik balik.Dah tak exclusive.http://www.emoticonizer.com.Erk ye ke sebab tu aku kehilangan status glitterati.Haha tak sure la.Haha mungkin jugak sebab aku privatekn blog beberapa hari yang lalu.So,takde la visitor boleh masuk blog aku kan.Encik Nuffnang saya nak status tu balik!!Tolonglah pulangkan kembali.~ngee.
Weyh hari ni raye ke berapa ye?9 kan.Nah aku nak ucapkan...
mata panda akibat selalu tidur lewat

Aku belum terlambat lagi kan?Raya sebulan bukan sehari kan.http://www.emoticonizer.com

bye,adios
with love,
www.tips-fb.com

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...