Saturday, September 18, 2010

Geng Budak Sekolah

Assalamualaikum wbt

Korang kat sekolah ada geng tak?I mean bukan geng-geng samseng la.Yeah aku ada geng.Bile nak hangout majoriti akan pergi.Sebab kitorang suka tangkap gambar.We're addicted to camera!Insyaallah kalau ade "junior" sendiri,boleh tunjuk kat diorang.Lalalala.We know each other since form 1 tau.Sebab tu la kitorang kamcing.Buat baik same-same,buat jahathttp://www.emoticonizer.compun same-same.Haha.Geng aku not less than 10 but more ok!Bile masuk form 4 ade yang pergi MRSM,SBP,teknik pun ade.Tapi tu tak menjadi masalah bagi kitorang.Sebab facebook kan ade!Thanx fb,ha myspace pun same.





kire mcm theme song jugak la.hehe.


there's no others can replace you guys!http://www.emoticonizer.com
ade jugak yang takde dalam pics ni,tertinggal =_="

Lately aku cepat terasa hati.Senang-senang jer boleh meleleh.Ah kenape eh?Makin dewasa aku makin sensitif...ahhh i hate this feeling!Alhamdulillah ade coursemate macam diorang.

 Azie tak de dalam gambar.

Thanx guys!So,hargailah kawan-kawan korang sementara masih ada.

with love,
www.tips-fb.com

5 comments:

husnahamidan said...

auww..terharu u !

Hassanah said...

ngee~

Sophie Al-yahya said...

huhu..seriously sedih dgr lagu ni..
sbb dah nak habis blajar dah..huhuhu..

Hassanah said...

lah igtkn scha al-yahya td...haha...congrate sbb dh nk abis blajar (=

Hizami Rahim said...

hehe.
hargai la kwn2 tu selagi hayat dikandung badan.
XD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...