Sunday, August 29, 2010

Ahli GB,alert eh!

Assalamualaikum wbt

Geng Blogger dah diserang "penyakit".


Makin tak best lah nak kalau blogwalking lepas ni.


Kalau korang perasan dulu kat bahagian side bar blog aku ade logo yang cute ni kan.Lepastu sekarang dah tak de.Ni pun aku amek dari huda.


Thanx kepada tetamu ahm ngan asyraf sebab bagi tau eh.Kalau tak aku tak kan tau pun logo tu penyebab malware sambut bulan puasa kat blog aku.Kepada korang yang ade lagi logo tu silalah buang eh.Diharap admin GB dapat la halau malware-malware tu sebelum raye menjelang tiba kan.Hehe.Bye,Adios.

www.tips-fb.com

3 comments:

syue said...

sy dh lama gk la tinggalkan blog. bila tekan gb, jadi mcm tu. adess, berasap je ,hhaa

My MiRa said...

mira baru je lepas kena ni...sekarang baru je sehat dari penyakit tu...huk3

Hassanah said...

syue:haha,x pasal2 blog kite jd tempat penginapan malware
mira:hope blog sis semakin sihat (=

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...