Friday, August 20, 2010

Anatomy Hall

Assalamualaikum wbt.

hello guys,wah lamenyer aku tinggalkan blog ni.Ni semua gara-gara tak cukup masa nak berblogging neyh.Assignment mesti didahulukan,hehe.Okeyh last week aku and coursemate pergi ke anatomy hall.Mase tu kat situ ade la lebih kurang 4 mayat kot kat situ.


Gambar atas ni macam tak real jer kan.Macam tipu.Sebab macam plastik jer.Tapi kalau korang tengok kepala die,aku pasti korang mesti akan percaya.Sebab "benda" ni still ade rambut lagi.Mayat ni dah diawet dengan formalin.Formalin tu sejenis bahan kimia yang digunakan untuk awet mayat ok.Korang jangan ingat formalin tu sejenis minuman terbaru yang ade dijual di bazar ramadhan eh!Bukan-bukan ini bahan kimia ok!Formalin berjaya membuat aku rasa nak muntah and rase macam nak pitam.Kalau aku tak bertahan sah-sah aku dah muntah time tu jugak.Batal puase weyh.Tiba-tiba lecturer aku si Madam Bilques ternampak aku mulai gusar(ceh tah pahape je ayat ni),so dia pun tanye la...

Madam : Hassanah what happen to you?
Aku : hah?Nothing2.(sambil geleng-geleng dgn laju)
Padahal aku tengah tahan bau yang memang pergh...sedap.http://www.emoticonizer.com
Actually,aku tak de idea nak tulis blog malam ni.Aku blur!Bye bye esok nak pergi anatomy hall lagi,belajar tentang brain,upper limb ngan ape lagi eh,erm endocrine system rasenyer.Bye bye again.Nak tido dahhttp://www.emoticonizer.com

www.tips-fb.com

10 comments:

Mr feckry said...

lu kate tu mayat

Hassanah said...

mayat le tu

cik NAD -miszhelena- said...

best x maen ngn mayat :)

~kuyam~ said...

nmpk cam kain buruk je bdn mayat tu.isk..xleh nk imagine bau die

Missha said...

waa kalau sy konpem dah pengsan...lemah semangat tgk mayat..huhu~

update :Resepi Kuih Bingka @ Kuih Bakar

Hassanah said...

cik NAD -miszhelena-: best?entah biase jer (=

~kuyam~: tu la x nampak mcm real kan

Missha: mula2 sy agak agak takut jugak la,dah tgk betul2 tak pape la yg nk dirisaukan,asal dalam hati niat tuk blajar bkn tuk sakiti die.

Dark Half said...

cadaver tu mmg dah sedia terbarai camtu ke korang dah kerjakan? :P

Hassanah said...

memang macam tu,sebab senang la kitorang nk kenal stucture bdn manusia

shi3la said...

salam kenal yer..rasenyer pestime sayer menjengah ke sini..nice blog here..
salam Ramadhan...

Hassanah said...

selamat datang shi3la,
thanx yah (=

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...