Sunday, January 9, 2011

Movie wajib tonton 2011

Assalamualaikum wbt

Hey guys.Salah satu filem yang korang wajib tonton 2011...
PARANORMAL ACTIVITY 2,serius best weyh,tak rugi aku menggadaikan RM13.hehe.Aku bagi 5 star tuk movie ni.Housemates aku la yang suggest cite ni.Aku tak tau pape pun pasal sinopsis cite ni.haha.Bile dengar je perkataan PARANORMAL tu,aku terus excited.Padahal penakut.ceit =_=".Sape2 yang ade duit lebih tu,tengok la cite ni,confirm korang tak menyesal.hehe. www.tips-fb.com

4 comments:

creativeheart said...

cerita tu dah lebih setahun.. hehhehee...

Hassanah said...

tu yg pertame,
ni yg kedue

alinac lover said...

oh yeke.seram ke

seriau nk tgk

Hassanah said...

seram?
boleh tahan la

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...