Wednesday, December 22, 2010

Header Baru

Assalamualaikum wbt

Bila tengok orang punyer header blog edit pakai photoshop,automatik dengan muka sedih aku mengeluh "hai bila la aku nk edit header blog sendiri pakai photoshop?"ni semua gara-gara aku tak de Adobe Photoshop.So bile dah ade ape lagi?Laju jer nak buat header baru,nak ganti header lama.Hehe.

encik header lame

encik header transparent baru,ade spongebob si petunjuk arah

Aku tukar header sebab bile tengok header lame tu macam sedih je,enatah ape pasal aku pun tak tau.hehe.Lagi satu sebab aku dah tukar blog address.Ini dah masuk kali ketiga aku tukar.Rasenyer ni yg permanent kot.hehe.

Ade 2 header yang aku adore sangat.



Kreatif kan diorang.Bile la aku nak jadi kreatif macam diorang =_=" .
www.tips-fb.com

9 comments:

kreatifbuzz said...

Aku pun xtau la bila nak jadi kreatif mcm dorg :(

owh, header ko tu pun nice juga ;)

Hassanah said...

@ kreatifbuzz
thanx
itu idea biase je
hehe

ardinihumaira said...

^__^

terima kasih kerana sudi menyertai segmen pembaca bertuah di ardinihumaira.com. sempena dengan penutup tahun 2010 dni berbesar hati menyediakan hadiah untuk kesemua penyertaan sebelum 28 hb disember. sila emailkan nama, id & url blog dan alamat ke amni_shiro@yahoo.com secepat mungkin dengan subject emaIl "SPB 2010" bagi tujuan pengeposan hadiah. tahniah!


may happiness be around you now and forever!

MyzaAli said...

salam, hye dear. thnks a lot bace my entry. x yah sedih2 nges2 eh..kang myza nages jugakk..hehe

Hassanah said...

welcome (=

SyafiQ Bleszynski said...

cuba install dulu photoshop, baru leh buat cam belog cam ayam ngan ezhan tuh, huhu..
blaja photoshop slow2.. hehe

lame2 jadi sonok blaja photoshop

Hassanah said...

tu gune photoshop la,
tp x sekreatif dioarang :"(

nadh_iera said...

assalam..maaf sy mahu bertanya..macam mana mahu d/load photoshop..??free ke..??

Hassanah said...

nadh_iera:wassalam,nk download photoshop?meh dtg kt blog akak ni,
http://www.intanurulfateha.com/2010/11/tutorial-header-transparent.html ,die ade sedia kn link tuk download photoshop, tp CS3 je la ,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...