Sunday, February 12, 2012

Runsing =")

Assalamualaikum wbt,

dekat seminggu dah hati aku rase runsing,sebak,
kenape ye...
mungkin tuhan tengah menguji aku kot...

"Allah tidak menguji seseorang melainkan sesuai dengan kesanggupannya.Ia mendapat pahala (dari kebajikan) yang diusahakannya dan ia mendapat siksa (dari kejahatan) yang dikerjakannya."

memang pada luarannya aku nampak happy,macam takde problem langsung,tapi hakikatnye tak seperti ape yang korang nampak.

kadang-kadang kita ni lalai,selalu lupe pada PENCIPTA =")
masa kita tengah marah,sedih,runsing,masa ni jugak la syaitan datang menambahkan kerunsingan kita.

Ya Allah… dengan telah kami maafkannya mereka, berkatilah hati kami agar semua kebencian, dendam, sakit hati, ketidakpuasan, kejengkelan & emosi-emosi negatif lainnya yang disebabkan oleh orang lain, semuanya dibersihkan & dikeluarkan dari hati kami untuk digantikan dengan cahaya & kasih sayangMu.
doa penenang hati 
www.tips-fb.com

1 comment:

Hafizah Zainal Abidin said...

comel la blog awak..btw..saya da follow awak..follow n vote la saya jgk ye.. XD http://mynameishafizah.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...